Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Fülakupunktúra

2019. 03. 26. 18:35:30

Fülmasszázs alap kurzus egészségtudatos felhasználóknak.

A kínai masszázs technika és az illóolajos masszázs egyedülálló ötvözése, melyet csak nálam sajátíthatsz el.

Ajánlott azoknak akik természetes megoldásokat keresnek egészségük megőrzésére. 

A tanfolyam célja: 

Megismertetni a résztvevőkkel egy olyan technika elméleti alapjait és gyakorlatát amellyel hatékonyan tudják kezelni saját magukat és másokat is.

A fülmasszázs melyet illóolajokkal végzünk segítséget nyújthat a stresszoldásban, fejfájás csillapításban, szervezetünk energetizálásában, az öngyógyító folyamatok beindításában, egy jobb közérzet biztosításában.

Miért is nagyszerű ez a technika? Mert miután elsajátítottad a fortélyokat, bárhol, bármikor alkalmazhatod. Utazás során, a munkahelyeden, otthon az esti pihenés közben.

2019. 03. 12. 11:31:03

Az illóolajokat sokféleképpen használhatjuk fel. Legelterjedtebb módja a párologtatás, inhalálás, illatos fürdők és a különböző masszázsok.

A masszázsok közül a leggyakrabban használt a test és talp masszázs, ezért szeretnénk benneteket megismertetni azzal, hogy miként tudtok fülmasszázst alkalmazni saját magatoknak. 

Miért is jó egy illóolajos fülmasszázs? 

2019. 01. 04. 13:10:51

Időről, időre sokak fogadalma, hogy megpróbálnak életmódjukon változtatni, többet sportolnak, egészégesebben táplálkoznak és megszabadulnak néhány kilotól.

Ahhoz, hogy elhatározásukban sikeresek legyenek, nagyon nagy segítséget nyújthat a fülakupunktúra.

 

2018. 12. 06. 21:31:18

A gyakori fejfájás nagyon megkeserítheti az ember életét, a mindennapi rutin feladatok ellátása is problémát okozhat. A rendszeres migrén rohamok ugyanúgy megvislhetik, mint a depresszió. De nem csak a migrén, hanem a tenziós fejfájás is jelentősen befolyásolja az életminőséget.

 

2018. 11. 03. 18:15:41

Nagyon sok ember, ha valamilyen stressz helyzet, trauma éri, gyógyszerhez, vagy más megoldáshoz folyamodik(alkohol, drog, cigaretta), annak érdekében, hogy átvészelje a nehéz időszakot, ezzel még nagyobb problémát okozva saját maga számára.

Létezik azonban egy módszer, amely azonnali segítséget nyújt. Azon kívül hogy gyors, nem okoz függőséget, mellékhatás mentes, a kezelésben nincsenek jelen szintetikus anyagok, 

A fülakupunktúrás Nada protokoll jól használható a krízis intervencióban. Például váratlanul, hirtelen bekövetkező fenyegető élethelyzet, közeli hozzátartozó elvesztése okozta trauma, munkahely elvesztése,  poszttraumás stressz szindróma esetén.